Antena 3 CNN Externe Diaspora El este Rafael Nistor, românul bucătar care face furori în Italia. Metoda inedită care l-a propulsat în top 10 influenceri culinari

El este Rafael Nistor, românul bucătar care face furori în Italia. Metoda inedită care l-a propulsat în top 10 influenceri culinari

Un bucătar român face furori în Italia. Rafael Nistor a cucerit platforma TikTok, devenind unul dintre cei mai cunoscuți creator de conținut din nișa culinar.

El este Rafael Nistor, românul bucătar care face furori în Italia. Metoda inedită care l-a propulsat în top 10 influenceri culinari
Sursa foto: Instagram/ Rafael Nistor
de Roxana Mihăiescu    |    31 Ian 2024   •   19:36

Rafael Nistor a devenit celebru datorită popularității sale pe rețelele sociale.

Tânărul a reușit să adune aproximativ 8,6 milioane de urmăritori pe platforma de divertisment TikTok, iar acum se află în top 10 influenceri culinari din Italia.  

Totul a început în anul 2020, în timpul pandemiei de Covid-19. Tânărul român a trecut printr-o perioadă grea și a fost nevoit să renunțe la locul de muncă de la restaurantul unde își desfășura activitatea, la momentul respectiv.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini cu Rafael Nistor, precum și cu preparatele sale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astfel, românul a descoperit oportunitatea de a-și împărtăși pasiunea pentru gătit printr-un alt mod.

Rafael Nistor a început să posteze din ce în ce mai multe clipuri video în care prezenta diferite rețete de mâncare cu specific italieniesc și nu numai.

Citește și: Țara în care românii pricepuţi pot lua un salariu de minim 2.500 de euro pe lună

”Am lucrat ca bucătar într-un restaurant, dar am decis să renunț. În sectorul nostru este indicat să ne schimbăm, să avem experiențe noi pentru a crește. Așa că mi-am spus: 'nu-ți face griji, vei găsi alt loc'. Două zile mai târziu, toate cluburile din Italia s-au închis din cauza blocării.”

”Inițial m-am trezit într-o situație proastă, nici măcar nu aveam dreptul la șomaj, din moment ce eu am plecat. Zilele au trecut, nu știam ce să fac închis în casă. Apoi am decis să descarc TikTok.

În acel moment, nimeni nu făcea încă videoclipuri de gătit pe platformă și îmi era dor să fiu în spatele aragazului. Așa că îmi spun: 'Sunt bine, de ce să nu încerci să postezi niște rețete?'. Prima postare este ok, asa că am continuat să postez în fiecare zi. Deodată contul explodează”,  a povestit Rafael Nistor, notează La Republicca.

@rafael.nistor Oggi ho preparato i cookies al cioccolato per la mia rgazza. @Raffaella Sollima ♬ suono originale - rafael

×
Subiecte în articol: rafael nistor bucatar roman TikTok
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close