Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Planul secret din spatele manevrei de ultimă oră a lui Iohannis

Sinteza zilei. Planul secret din spatele manevrei de ultimă oră a lui Iohannis

Sinteza zilei. Planul secret din spatele manevrei de ultimă oră a lui Iohannis
Sursa foto: foto: Agerpres
09 Ian 2019   •   22:17

Mai mulți lideri PNL, dar și președintele Klaus Iohannis ar putea lipsi joi de la ceremonia prin care România preia oficial președinția Consiliului Uniunii Europene.

Citește și: Sinteza Zilei. Șoc. Ce pregătesc Iohannis și PNL pentru joi

Informația a fost prezentată la "Sinteza Zilei" de Mihai Gâdea, care a arătat și care ar fi, de fapt, planul din spatele acestei manevre de ultimă oră a șefului statului.

"Care sunt motivele pentru care președintele și PNL-ul se pregătesc să absenteze de la acest eveniment. În primul rând, este un fel de deturnare a atenției de la eveniment, focusul fiind protestele. Președintele absentează tocmai pentru a nu fi asociat nici cu cei huiduiți și nici cu protestatarii care deja sunt pregătiți de vreo două săptămâni

Mai sunt și alte obiective: începe o nouă campanie. În felul acesta e un moment în care Klaus Iohannis folosește acest eveniment pentru campania sa electorală, este o  nouă campanie în presa internațională cu privire la PSD-ALDE și se încearcă relansarea protestelor în Români", a spus Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close