Antena 3 CNN Externe Diaspora Un tânăr din Botoșani a plecat la muncă în Italia, însă și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul doi al apartamentului în care locuia: "Familia e distrusă"

Un tânăr din Botoșani a plecat la muncă în Italia, însă și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul doi al apartamentului în care locuia: "Familia e distrusă"

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Botoșani, a murit după ce a căzut de pe balconul unui apartament din via Parma, în centrul orașului Alessandria. Românii stabiliți în Italia s-au mobilizat și adună bani ca să-l ducă pe acasă pe Toni, pentru a fi înmormântat.

Un tânăr din Botoșani a plecat la muncă în Italia, însă și-a pierdut viața, după ce a căzut de la etajul doi al apartamentului în care locuia: "Familia e distrusă"
Sursa foto: Facebook/ Adriana Bejan
de Roxana Mihăiescu    |    10 Ian 2024   •   16:05

Toni avea toată viața înainte, însă destinul a avut planuri pentru el. Tânărul, originar din Botoșani, a plecat la muncă în Italia, pentru un trai mai bun.

Pe data de 6 ianuarie, Toni a căzut de la etajul doi, într-un apartament în care locuiau mai mulți români. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, însă a doua zi, românul s-a stins din viață.

Polițiștii italieni investighează incidentul. Potrivit oamenilor legii, ancheta va stabili cauzele și dinamica căderii fatale, care se pare că s-a produs de la etajul doi.

Citește și: O româncă din Germania, însărcinată în opt luni, este victimă într-un nou caz Elodia. Procurorii acuză de crimă doi bărbați, în lipsa cadavrului 

Deocamdată, nicio ipoteză cu privire la finalul tragic al tânărului nu ar fi fost înlăturată. 

Românii care locuiesc în Alessandria s-au mobilizat și adună bani ca să-l ducă pe acasă pe Toni, pentru a fi înmormântat.

”Acest băiat a ajuns sâmbătă în Italia pentru a munci, iar duminică dimineața, 7 ianuarie, la ora 4 a murit în Alessandria Piemont.

Cine poate ajuta familia să îl aducă în România să vă dea Dumnezeu tot ce va doriți de la viață, sănătate și bucurii. Băiatul avea 21 de ani. Familia e distrusă. Pe mama băiatului o găsiți pe Facebook, Corneanu Alina, sau la numărul de telefon tel 0040745929786. Nu are cont bancar, ci doar MoneyGram sau Wester Union. Numele mamei în buletin este Corneanu Lidia. Dumnezeu să vă dea înzecit”, a scris o româncă în grupul Români din Torino Piemonte de pe Facebook, notează Știri Diaspora.

×
Subiecte în articol: tânăr mort Italia roman accident italia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close