Antena 3 CNN Externe Doleanţa Elenei Udrea de a-şi renova celula "îngrozitoare" cu tapet şi mobilă, în presa străină

Doleanţa Elenei Udrea de a-şi renova celula "îngrozitoare" cu tapet şi mobilă, în presa străină

Doleanţa Elenei Udrea de a-şi renova celula "îngrozitoare" cu tapet şi mobilă, în presa străină
16 Feb 2015   •   19:44

Doleanţa Elenei Udrea de zugravi celula din arestul Poliţiei Capitalei, unde este închisă încă de săptămâna trecută, în dosarul Microsoft, a fost preluată de presa străină.

The Telegraph scrie, luni, că fostul ministru a cerut ca "pereţii celulei să fie tapetaţi, iar toaleta curăţată".

Jurnaliştii telegraph.co.uk precizează că Elena Udrea, fost ministru cunoscut pentru hainele şi accesoriile de lux pe care le afişa cu fiecare ocazie, s-a oferit chiar să plătească această redecorare a celulei, pe care acum o consideră "îngrozitoare".

Elena Udrea a cerut conducerii închisorii să îi permită renovarea celulei. Mai exact, fosta şefă a PMP doreşte să vopsească zăbrelele şi caloriferele, să schimbe mobilierul şi să pună tapet pe pereţi.

Jurnaliştii îl citează inclusiv pe avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, care a declarat presei că celula în care stă deputatul "este inumană şi înjositoare". Mai mult, el a comparat condiţiile din arest cu cele din lagărele de concentrare.

Elena Udrea se află în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft".



×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close