Antena 3 Externe Donald Trump critică un post de televiziune cunoscut, reproşându-i că nu îl ajută să obţină un nou mandat

Donald Trump critică un post de televiziune cunoscut, reproşându-i că nu îl ajută să obţină un nou mandat

22 Mai 2020   •   17:35
Donald Trump critică un post de televiziune cunoscut, reproşându-i că nu îl ajută să obţină un nou mandat
Sursa foto: Hepta

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a criticat postul de televiziune Fox News susținând că acesta nu face nimic pentru a facilita realegerea sa în scrutinul prezidenţial din noiembrie.

"Mulţi nu vor fi de acord, dar Fox News nu face nimic pentru a ajuta politicienii republicani şi pe mine să fim realeşi pe 3 noiembrie. Sigur, sunt şi oameni extraordinari la Fox News, dar aveţi şi adevărate gunoaie împrăştiate în toată reţeaua de televiziune, oameni precum prostovanul Juan Williams, Chris Hahn susţinător al lui Schumer, Richard Goodstein, Donna Brazile, Niel Cavuto şi mulţi alţii. Ei repetă cele mai proaste idei ale democraţilor şi minciuni. Tot binele realizat este şters complet şi alte lucruri. Rezultatul clar = rău! CNN & MSDNC le sunt toţi favorabili democraţilor care nu fac nimic! Fox ERA extraordinar!", a scris Donald Trump prin Twitter.

Prezentatorul TV Neil Cavuto l-a criticat pe Donald Trump zilele trecute pentru că ia hidroxiclorochină în mod preventiv împotriva COVID-19, deşi medicii nu recomandă acest lucru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close