Antena 3 CNN Externe Explozie la sediul FMI şi al Băncii Mondiale din Paris! O secretară rănită la mâini și la față, după ce a deschis un plic

Explozie la sediul FMI şi al Băncii Mondiale din Paris! O secretară rănită la mâini și la față, după ce a deschis un plic

Explozie la sediul FMI şi al Băncii Mondiale din Paris! O secretară rănită la mâini și la față, după ce a deschis un plic
Sursa foto: Foto: Twitter
16 Mar 2017   •   13:42

Update - Explozia unui colet-capcană produsă joi dimineaţa la sediul FMI din Paris este un 'atentat' care arată că 'suntem vizaţi în continuare', a declarat joi preşedintele francez Francois Hollande în timpul unei vizite la Toulon (sud-estul Franţei), transmite AFP. Explozia s-a soldat cu rănirea unei persoane care acum se zbate 'între viaţă şi moarte', a adăugat şeful statului.

Update: O persoană a fost rănită, joi dimineața, după ce a deschis un plic în sediul FMI din Paris. Este vorba de o secretară, care s-a rănit la mână și la față. Incidentul a avut loc puțin după prânz.

Din primele cercetări, o petardă ar putea să fie la originea exploziei. Mai multe persoane au fost evacuate din motive de siguranță.

Ancheta a fost preluată de poliția judiciară din Paris.

Știre inițială: O persoană a fost rănită uşor în explozia produsă în momentul în care a deschis un plic la sediul Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi ale Băncii Mondiale din Paris, transmite joi postul BFM TV, citat de Reuters.


Agenţia britanică de presă citează totodată Departamentul de Poliţie potrivit căruia la birourile FMI şi ale Băncii Mondiale din Paris este în curs de desfăşurare o operaţiune a poliţiei.

 

×
Subiecte în articol: explozie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close