Antena 3 CNN Externe Explozie lângă ministrul turc al Sănătății în timp ce vizita o locație devastată de cutremur | Momentul a fost surprins pe cameră

Explozie lângă ministrul turc al Sănătății în timp ce vizita o locație devastată de cutremur | Momentul a fost surprins pe cameră

Un incident spectaculos a avut loc în timpul unei vizite a ministrului turc al Sănătății, Fahrettin Koca, într-o zonă afectată de seria de cutremure de săptămâna trecută.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Feb 2023   •   12:44

Ministrul discuta cu lucrătorii din domeniul sanitar participanți la operațiunile de salvare în momentul în care o explozie s-a produs în imediata sa apropiere, relatează Antena 3 CNN.

Momentul a fost surprins de o cameră video.

Mingea de foc i-a panicat pe cei prezenți, care au fugit.

Autoritățile nu au oferit explicații privind cauza exploziei. Aparent, aceasta a fost alimentată de jarul în jurul căruia se încălzeau lucrătorii sanitari.

Citește și: Primii salvatori români trimiși în Turcia s-au întors acasă

Presa turcă notează că în urma incidentului nu au fost înregistrați răniți iar starea ministrului și a însoțitorilor săi este bună.

Femeie de 77 de ani, salvată după 212 ore de la cutremurele din Turcia

O femeie în vârstă de 77 de ani a fost salvată la 212 ore de la producerea cutremurului din Turcia.

Este vorba despre Fatma Gungor, care a fost scoasă dintre dărâmături la mai bine de 8 zile după dezastru.

Ea a fost găsită sub ruinele unei clădiri cu șapte etaje din Adıyaman.

Salvatorii au realizat că este cineva în viață imobilul ruinat după ce au auzit mai multe sunete care veneau de sub straturile de moloz.

Ei au folosit o cameră cu termoviziune, după care au început să sape un tunel pentru a putea ajunge la femeie.

Echipele de salvare au vorbit cu femeia rănită în timp ce încercau să ajungă la ea, pentru a evita ca aceasta să-și piardă cunoștința. 

Victimei i s-au acordat primele îngrijiri medicale imediat după ce a fost scoasă de sub dărâmături, după care a fost transportată la spital.

×
Subiecte în articol: explozie cutremur Fahrettin Koca
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close