Antena 3 CNN Externe Explozie puternică în Marea Britanie. Sunt mai multe victime - VIDEO

Explozie puternică în Marea Britanie. Sunt mai multe victime - VIDEO

Explozie puternică în Marea Britanie. Sunt mai multe victime - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
26 Feb 2018   •   08:46

Un ''incident major'', urmat de o explozie şi prăbuşirea unei clădiri soldată cu şase răniţi, s-a înregistrat duminică seara în oraşul Leicester din centrul Angliei, însă poliţia a anunţat că nu are dovezi care să indice o legătură cu o activitate teroristă, relatează AFP.

"Originea exploziei va face obiectul unei anchete comune a poliţiei şi pompierilor", a declarat poliţia locală într-un comunicat.

"Cerem presei şi opiniei publice să nu se lanseze în speculaţii despre circumstanţele acestui incident, dar în acest stadiu nu există niciun indiciu al unei legături cu o activitate teroristă", a adăugat poliţia.

Poliţia a anunţat înainte un "incident major" la Leicester, pe Hinckley Road, precizând că "toate serviciile de urgenţă" au fost mobilizate şi cerând populaţiei "să evite să se ducă în acest sector unde drumurile au fost închise".

Şase persoane au fost spitalizate şi două sunt în "stare critică", a anunțat spitalul din Leicester prin intermediul contului său de Twitter.

Pompierii locali au primit apeluri în jurul orei 19.00 GMT de la locuitori ai cartierului care au anunţat o explozie şi un incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al acestora, precizând că şase vehicule de pompieri au fost imediat trimise la locul incidentului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu Marea Britanie explozie
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close