Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cinci gări din Ucraina, bombardate în decurs de o oră

Cinci gări din Ucraina, bombardate în decurs de o oră

În dimineața zilei de 25 aprilie, armata rusă aa tras în cinci gări din centrul și vestul Ucrainei, potrivit lui Alexandr Kamișin, șeful companiei naționale de căi ferate.

Cinci gări din Ucraina, bombardate în decurs de o oră
Sursa foto: Twitter/MattiasSvea
de Alexandra Ionescu    |    25 Apr 2022   •   12:41

„Trupele ruse continuă să distrugă sistematic infrastructura feroviară. În această dimineață, în decurs de o oră, 5 gări din centrul și vestul Ucrainei au fost atacate. Există victime”, a scris Kamisin pe canalul său de Telegram.

Șeful Administrației Militare Regionale Vinnitsia, Serhi Borzov, a declarat că, în urma bombardamentelor rusești de Jmerinka și Koziatin în regiunea Vinnitsia, au existat morți și răniți.

Ca urmare a loviturilor cu rachete rusești în regiunea Lvov, a avut loc o explozie în gara Krasne, unde pompierii au stins incendiul.

Korosten a fost, de asemenea, lovit de o rachetă. Explozia a avut loc în apropierea căii ferate. Nimeni nu a fost rănit.

Energoatom a raportat că, pe 25 aprilie, două rachete de croazieră rusești au amenințat securitatea nucleară a Ucrainei și a lumii în timp ce survolau centrală nucleară Hmelnițki.

Rusia cere constant țărilor occidentale să nu mai furnizeze arme Ucrainei pentru a se proteja de agresiunea rusă. Mișcarea armelor pe teritoriul Ucrainei se realizează, inclusiv pe calea ferată. Distrugându infrastructura feroviară, Rusia caută să oprească furnizarea de echipamente militare din țările occidentale.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina gări
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close