Antena 3 CNN Externe Îndemn către ruşi din partea guvernanţilor: Un mic dejun mai scurt şi mai multă muncă ... din plăcere

Îndemn către ruşi din partea guvernanţilor: Un mic dejun mai scurt şi mai multă muncă ... din plăcere

Îndemn către ruşi din partea guvernanţilor: Un mic dejun mai scurt şi mai multă muncă ... din plăcere
Sursa foto: Foto: pragmaticobotsunite.com
19 Iun 2015   •   14:52

Vicepremierul rus Arkadi Dvorkovici i-a îndemnat pe ruşi să scurteze timpul pentru micul dejun, ca să poată munci mai mult, după cum relatează presa rusă, citată de Agerpres.
 
'Sentimentul general este că întreaga populaţie din ţara noastră ar trebui să muncească mai mult şi mai bine şi să-şi facă munca din plăcere, alocând mai puţin timp micului dejun', a afirmat Dvorkovici, într-o declaraţie făcută vineri la un dejun de lucru organizat de Banca de Economii (Sberbank), în cadrul Forumului Economic de la Sankt-Petersburg, potrivit TASS.

Vicepremierul rus nu este primul oficial de la Moscova care îi îndeamnă pe ruşi să mănânce mai puţin şi să lucreze mai mult. În ianuarie, deputatul în Adunarea legislativă din regiunea Sverdlovsk, Ilia Gafner, i-a îndemnat pe ruşi, care din cauza crizei nu au bani pentru alimente, 'să mănânce mai puţin'.

Propunerea parlamentarului din Sverdlovsk a provocat un val de critici: bloggerii furioşi i-au recomandat lui Gafner 'să înceapă cu el', în primul rând 'să fure mai puţin' şi să treacă la coşul minim de consum şi la deplasarea cu transportul public.

Economia Rusiei s-a contractat cu 3,2% în primele cinci luni din acest an, pe fondul sancţiunilor occidentale şi a preţului scăzut la petrol, după cum a anunţat, vineri, ministrul rus al economiei, Aleksei Uliukaev, în cadrul Forumului Economic de la Sankt-Petersburg.

 

×
Subiecte în articol: Rusia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close