Antena 3 CNN Externe Un pilot a fost la un pas să anuleze zborul după ce un pasager a trimis o poză tuturor celor din avion: ”Vom anunța securitatea!”

Un pilot a fost la un pas să anuleze zborul după ce un pasager a trimis o poză tuturor celor din avion: ”Vom anunța securitatea!”

Situație neobișnuită într-un avion care urma să decoleze din Statele Unite, de la Houston, spre Cabo San Luca, Mexico.

Un pilot a fost la un pas să anuleze zborul după ce un pasager a trimis o poză tuturor celor din avion: ”Vom anunța securitatea!”
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    02 Sep 2022   •   15:00

Pilotul a avertizat că va anula decolarea, după ce un bărbat a trimis o fotografie nud pe telefoanele mai multor pasageri folosind funcția AirDrop. 

Pasagerii care au acceptat fișierul, fără să știe despre ce este vorba, s-au înfuriat și s-au plâns însoțitorilor de zbor. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar avionul a decolat conform programului. 

”Uite cum stă treaba, dacă asta continuă cât timp suntem la sol va trebui să mă retrag la poartă. Toată lumea va trebui să coboare! Va trebui să implicăm securitatea și vacanța va fi distrusă. Așa că, oameni buni, oricare ar fi faza cu AirDrop, nu mai trimiteți poze nud și haideți să ajungem în Cabo!”, a spus pilotul. 

Funcţia AirDrop este specifică dispozitivelor Apple şi cu ajutorul ei pot fi trimise poze, clipuri video sau documente, atât persoanelor aflate în lista de contacte din telefon, cât şi celor aflate în apropiere, ce au WI-FI şi Bluetooth activate şi acceptă respectivele fișiere. 

×
Subiecte în articol: avion
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close