Antena 3 CNN Externe Moment emoționant în Constanța! Un motan a fost readus la viață de un echipaj ISU

Moment emoționant în Constanța! Un motan a fost readus la viață de un echipaj ISU

Un motan a fost readus, astăzi, la viață de un echipaj de ambulanțieri, după ce a fost scos dintr-un incendiu, în Constanța.

Moment emoționant în Constanța! Un motan a fost readus la viață de un echipaj ISU
Sursa foto: ISU Constanța
de Ioana Mircea    |    26 Iul 2023   •   23:54

Un motan din Constanța a fost readus la viață de un echipaj ambulanțieri, după ce pompierii l-au scos din flăcările unui incendiu izbucnit într-un apartament.

Felina era intoxicată cu monoxid de carbon și nu mai respira, astfel că ambulanțierii l-au conectat la o mască de oxigen și i-au tratat rănile, iar pisoiul a ieșit din starea de șoc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Pompierii l-au scos din foc, iar colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean l-au readus la viață! Acest motan a fost salvat dintr-un incendiu care a cuprins un apartament din municipiul Constanța.

Citește și: Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat | Primele informații despre victimă

Era intoxicat cu monoxid de carbon, în stare de șoc; aproape că nu mai respira. Pompierii l-au dus imediat la ambulanța SAJ unde colegii i-au administrat oxigen și i-au tratat rănile. Motanul este în afara pericolului însă, cu siguranță, nu va scăpa de o vizită la veterinar”, a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Constanța ambulanta pisoi
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close