Antena 3 CNN Externe Premierul rus Vladimir Putin, admirator al formaţiei ABBA

Premierul rus Vladimir Putin, admirator al formaţiei ABBA

Premierul rus Vladimir Putin, admirator al formaţiei ABBA
Sursa foto: Putin Abba
06 Feb 2009   •   15:04

Chiar şi în plină criză economică, premierul rus Vladimir Putin îşi permite să se relaxeze. Fostul spion KGB a participat la un concert privat, la care s-au cântat melodiile celebrei trupe suedeze ABBA. Premierul a fredonat melodiile cebrei trupe alături de ceilalţi participanţi la concert, anunţă The Times.
Evenimentul a avut loc pe 22 ianuarie şi a costat aproape 25.000 de euro. Trupa Bjorn Again a susţinut un concert privat la Kremlin pentru Putin şi a un grup restrâns de invitaţi. Membrii formaţiei au cântat hit-uri precum Waterloo, Dancing Queen sau Super Trouper.
Entuziasmul lui Putin a fost dezvăluit de Aillen McLaughlin, "dublura" blondei Agnetha Faltskog din cvartetul ABBA. Aceasta a declarat: "A fost cea mai mică audienţă în faţa căreia am cântat vreodată, dar domnul Putin se bucura din plin de moment. Striga "bravo" şi bătea din palme alături de ceilalţi".
Agenţii de securitate de la Kremlin au supravegheat cu atenţie concertul secret. La sfârşitul evenimentului, membrii Bjorn Again au fost conduşi în clădirea în care erau cazaţi.În acest timp, Putin şi apropiaţii lui urmăreau un foc de artificii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close