Antena 3 Externe Sute de mii de oameni protestează în Franţa: "COVID a fost creat pentru a elimina oameni, suntem prea mulți pe Pământ"

Sute de mii de oameni protestează în Franţa: "COVID a fost creat pentru a elimina oameni, suntem prea mulți pe Pământ"

de Milena Niță    |    07 Aug 2021   •   20:46
Sute de mii de oameni protestează în Franţa: "COVID a fost creat pentru a elimina oameni, suntem prea mulți pe Pământ"
Sursa foto: colaj Hepta

Este al patrulea week-end la rând în care francezii au ieșit în stradă, pentru a protesta faţă de permisul de sănătate și vaccinarea obligatorie pentru personalul medical.

Manifestaţii de amploare au loc de la Toulon la Lille, în această sâmbătă, fiind planificate astfel de mişcări în peste 150 de oraşe.

Ministerul de Interne a apreciat că în week-endul trecut au fost circa 204.000 de manifestanți şi consideră că de această cifră ne apropiem şi acum. 

Surse din Poliţie spun că ar fi peste 200.000 de manifestanţi

"Ne așteptăm la același număr de manifestanți" sâmbătă, a spus o sursă de poliție.

Protestele au loc a doua zi după un nou apel urgent lansat de Emmanuel Macron către francezi: "Vaccinează-te!".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

O bună parte a manifestanților, unii vaccinați, contestă impunerea permisului, care constituie, potrivit lor, o "obligație de vaccinare deghizată". Ei consideră constrângerea disproporționată și sunt îngrijorați de faptul că un angajator poate avea puterea de a suspenda contractul de muncă al unui angajat care nu are un permis valabil.

Profesor de yoga: "COVID a fost creat pentru a elimina oameni, pentru că suntem prea mulți pe Pământ"

Alți demonstranți spun că refuză să fie "cobaii" noilor vaccinuri, precum Martine Rodriguez, 74 de ani, profesor de yoga pensionat și "vestă galbenă", "împotriva vaccinurilor" înainte, dar convins că "COVID a fost creat pentru a elimina oameni, pentru că suntem prea mulți pe Pământ și pentru a permite laboratoarelor farmaceutice să câștige bani".

Aproape 66% din populația Franţei a primit cel puțin o doză de vaccin. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close