Antena 3 CNN Externe Putin şi Medvedev, împreună la volanul unei combine agricole

Putin şi Medvedev, împreună la volanul unei combine agricole

Putin şi Medvedev, împreună la volanul unei combine agricole
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
26 Oct 2011   •   19:06

După ce şi-au împărţit rolurile în viitorul mandat prezidenţial, Vladimir Putin şi Dmitri Medvedev par că nu ştiu ce să mai facă pentru a arăta cât de bine se înţeleg. Zilele trecute, ei au jucat o partidă de badminton, fireşte sub obiectivul camerelor de televiziune. Ieri, s-au întâlnit din nou pentru a urca la volanul unor... combine agricole.

Preşedintele rus şi primul ministru vor face schimb de roluri după viitoarele alegeri, pe care nimeni nu se îndoieşte că le vor câştiga. Deocamdată, ei şi-au împărţit, frăţeşte, două combine de recoltat din regiunea Stavropol.

Putin şi Medvedev s-au întâlnit pe aeroport, unde s-au salutat de parcă nu s-ar mai fi văzut de ani de zile. A urmat vizita de lucru la o fermă, cu momentul de vârf: fiecare din cei doi s-a căţărat într-o o combină şi, ajutat de un om de meserie, a condus-o prin lanul de porumb.

După o asemenea demonstraţie de bună înţelegere şi eficienţă, telespectatorii ruşi vor fi, fără îndoială, convinşi că soarta ţării este pe mâini bune.

 



×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Dmitri Medvedev spectacol
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close