Antena 3 CNN Externe Republica Moldova Ce spune Vlad Filat, după ce procurorii au cerut arestarea lui

Ce spune Vlad Filat, după ce procurorii au cerut arestarea lui

Ce spune Vlad Filat, după ce procurorii au cerut arestarea lui
Sursa foto: Foto: politics.md
15 Oct 2015   •   12:23

Procurorii au cerut arestarea fostului premier moldovean Vlad Filat. Acesta este acuzat de implicare în fraudarea unei bănci.  "Eram pregătit pentru un aşa scenariu", a comentat liderul PLDM, Vlad Filat.

"De mult timp se vorbea prin oraş cum se pregăteşte şi cum va avea loc un aşa scenariu. Cu Usatâi în faţa Parlamentului şi cu Procurorul General. Din punctul meu de vedere, acest show a fost prea scump", a precizat Filat.

Totodată, Vlad Filat a spus că nu are nevoie de imunitate parlamentară. "Se va face procedura respectivă. O să contribui la mersul anchetei. Sper că va fi un proces echitabil şi o să-mi demonstrez nevinovăţia. Accept jerfta care se aduce astăzi pe altar. Sper că această jertfă va duce clar la destrămarea acestui sistem odios care duce la putrefaceţie ţarii noastre", a punctat liderul PLDM.

În conluzie, Vlad Filat şi-a cerut iertare de la cetăţenii Republicii Moldova: "Am deja calea mea, o să-mi fac dreptate, iar voi cetăţenii ţării tot aveţi de ales. Voi luptaţi pentru libertatea vostră de cetăţeni, pentru demnitate şi nu vă lăsaţi duşi de acest show mediatic, care are drept obiectiv să schimbe accentele. Şi iertaţi-mă că nu am reuşit să fac mai mult. Vă mulţumesc".

×
Subiecte în articol: Vlad Filat
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close