Antena 3 Externe Români blocați de 24 de ore pe aeroportul din Roma din cauza condițiilor meteo. „Nu ni s-a dat nicio lămurire”

Români blocați de 24 de ore pe aeroportul din Roma din cauza condițiilor meteo. „Nu ni s-a dat nicio lămurire”

27 Feb 2018   •   12:29
Români blocați de 24 de ore pe aeroportul din Roma din cauza condițiilor meteo. „Nu ni s-a dat nicio lămurire”
Sursa foto: Foto: Captură video

Peste o sută de români sunt blocaţi de ieri seară în Roma, după ce zborul cu care ar fi trebuit să ajungă la Bucureşti a fost anulată din cauza ninsorii şi viscolului puternic.

„Zborul nostru trebuia să plece în jurul orei 18.00. Au spus că nu se poate decola că sunt condiții nefavorabile, dar în același timp a zburat un alt avion către București și a aterizat. Unul dintre piloți a zis că el nu poate ajunge către București. Până nu a venit domnul consul, nimeni nu ne-a băgat în seamă, apoi au acceptat să ne ofere și nouă niște condiții, cazare, mâncare și apă. Explicațiile care ni s-au dat au fost că nu se poate zbura pentru că sunt condițiile nefavorabile. Nu ni s-a dat nicio lămurire”, a explicat pentru Antena 3, Florin Ionescu, un român blocat pe aeroportul din Ciampino.

Această situație a fost cauzată de anularea unui zbor Ryan Air Bucureşti - Roma - Bucureşti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close