x close

Un nou scandal monstru în Franța: frizerul președintelui Hollande este plătit cu aproximativ 10.000 de euro pe lună

de G.S.    |    13 Iul 2016   •   16:46
Un nou scandal monstru în Franța: frizerul președintelui Hollande este plătit cu aproximativ 10.000 de euro pe lună Foto: Facebook / Francois Hollande

Frizerul personal al presedintelui francez, Francois Hollande, angajat prin contract din 16 mai 2012, are un salariu de ministru, fiind remunerat cu 9.895 de euro brut pe luna, iar în cei cinci ani de când este angajat la Palatul Elysee a acumulat un venit brut de circa 593.700 euro, scrie saptamânalul satiric francez Le Canard enchaîné, într-un articol publicat miercuri, dar despre care presa franceza a relatat înca de marti, potrivit Agerpres.

La solicitarea agentiei France Presse, Palatul Elysee nu a fost disponibil marti seara pentru a raspunde la întrebarile legate de frizerul presedintelui Francois Hollande, care totusi nu se poate lauda cu o podoaba capilara bogata.

Publicatia satirica sustine ca informatiile sale sunt reale si justifica salariul generos al frizerului Olivier B. (46 de ani): 'El îsi începe foarte devreme ziua de munca, având un program de mare amplitudine: îi aranjeaza în fiecare dimineata parul presedintelui si ori de câte ori este necesar, la fiecare discurs în public', inclusiv în week-end, potrivit Le Monde.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati