Antena 3 CNN Externe Trebuiau să se căsătorească, dar cu două zile înainte de nuntă a aflat că viitorul ei soţ era un VIOLATOR

Trebuiau să se căsătorească, dar cu două zile înainte de nuntă a aflat că viitorul ei soţ era un VIOLATOR

Trebuiau să se căsătorească, dar cu două zile înainte de nuntă a aflat că viitorul ei soţ era un VIOLATOR
de O.P.    |    28 Oct 2013   •   07:11

În momentul în care s-au cunoscut au simţit că sunt suflete pereche. "Era foarte drăgăstos cu mine, era mereu atent şi chiar şi prietenii mei au început să îl îndrăgească", povesteşte Holly Thorogood despre bărbatul cu care urma să se căsătorească.

Însă viaţa avea să îi rezerve lui Holly una din cele mai mari şi neplăcute surprize. Tânăra avea să afle că viitorul ei soţ avea un secret de-a dreptul şocant.

"Într-o zi l-am întrebat pe Martin de ce nu are acelaşi nume ca şi sora lui. Iar el, fără să se uite în ochii mei, mi-a spus că sunt fraţi doar după mamă. Am simţit că mă minte, aşa că am început căutările.

În momentul în care am găsit informaţia pe Google nu mi-a venit să cred. În 2006, Martin fusese arestat pentru că violase o pensionară, iar după eliberarea lui a mai fost închis încă de alte două ori pentru că nu a respectat termenii eliberării condiţionate", spune Holly.

Din fericire nu va mai avea loc nicio nuntă, iar Holly mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a scos în cale adevărul despre fostul ei viitor soţ.


 

×
Subiecte în articol: violator
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close