Antena 3 CNN Externe Un bărbat care a câştigat 1,35 miliarde de dolari la Loto îşi dă soţia în judecată după ce femeia le-a dat vestea cea mare şi părinţilor

Un bărbat care a câştigat 1,35 miliarde de dolari la Loto îşi dă soţia în judecată după ce femeia le-a dat vestea cea mare şi părinţilor

Câştigarea unui premiu la Loto a adus bucurie într-o familie din SUA. Fericirea s-a transformat în furie atunci când soţia bărbatului câştigător i-a anunţat şi pe părţinţii acestuia că fiul lor a devenit bogat peste noapte.

Un bărbat care a câştigat 1,35 miliarde de dolari la Loto îşi dă soţia în judecată după ce femeia le-a dat vestea cea mare şi părinţilor
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   12:27

Bărbatul din SUA a câștigat premiul în ianuarie 2023, iar acum o dă în judecată pe femeie. Aceasta a semnat un acord de confidențialitate pe 8 februarie pentru a păstra secret numele partenerului ei până la 1 iunie 2032, când fiica lor va împlini 18 ani.

Femeia le-a spus părinților săi că au câștigat suma uriașă și, conform acordului semnat, aceasta ar fi trebuit să îi spună partenerului ei despre orice "dezvăluire intenționată sau involuntară".

Citeşte şi: Un bărbat a ajuns pe mâna poliţiştilor, după ce GPS-ul l-a dus condus greşit pentru 200 de kilometri

Bărbatul o dă acum în judecată pe femeie pentru o sumă de șase cifre, după ce se presupune că i-a spus familiei despre câștigurile sale. 

Aceasta a fost prima dată când jackpot-ul Mega Millions este câștigat în statul Maine. Mega Millions se joacă în 45 de state, printre care și Washington, DC și Insulele Virgine americane. Jackpot-ul a fost al doilea ca mărime din istoria Mega Millions și este pentru a patra oară când suma depășete un miliard de dolari.

Premiul cel mare a mai fost câștigat în octombrie 2018, fiind de 1,53 miliarde de dolari, revendicați de un deținător de bilet din Carolina de Sud.

Conform Mirror, o astfel de schimbare a averilor poate fi dificilă pentru oameni, potrivit unui avocat care a reprezentat un număr de câștigători la loterie de-a lungul anilor. În primul rând, câștigătorii la loterie ar trebui apeleze la consilieri financiari și profesioniști în domeniul fiscal. Nici un avocat sau doi nu ar strica. 

×
Subiecte în articol: loto SUA
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close