Antena 3 CNN Externe Vești oficiale despre românii din Marea Britanie, după BREXIT! Ce s-a decis în Parlamentul britanic

Vești oficiale despre românii din Marea Britanie, după BREXIT! Ce s-a decis în Parlamentul britanic

Vești oficiale despre românii din Marea Britanie, după BREXIT! Ce s-a decis în Parlamentul britanic
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    27 Feb 2019   •   23:22

BREXIT. Membrii Camerei Comunelor au aprobat, miercuri seară, un amendament susţinut de guvern care solicită premierului Theresa May să se asigure că garanţiile privind drepturile cetăţenilor UE, convenite cu Bruxelles-ul, vor fi protejate după Brexit indiferent de rezultatul negocierilor, transmit Reuters şi dpa.

BREXIT. Amendamentul, elaborat de parlamentarul conservator Alberto Costa, a fost aprobat fără vot formal după ce guvernul şi-a exprimat sprijinul.

BREXIT. Parlamentarii britanici au adoptat şi un amendament care menţionează angajamentul premierului Theresa May de a organiza în 14 martie un vot în Camera Comunelor cu privire la amânarea ieşirii din Uniunea Europeană în cazul în care parlamentul respinge varianta unui Brexit fără acord. Amendamentul F, prezentat de către deputata laburistă Yvette Cooper, a fost adoptat cu 502 voturi pentru şi 20 voturi împotrivă.

BREXIT. În schimb, deputaţii britanici au respins, cu 324 voturi împotrivă şi 288 voturi pentru, un amendament propus de Partidul Naţional Scoţian prin care se solicita guvernului britanic să excludă o ieşire din Uniunea Europeană fără un acord, în orice circumstanţă.

×
Subiecte în articol: Brexit Marea Britanie romani
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close