Antena 3 CNN High Tech Aceasta este cea mai mare schimbare făcută de Apple de la introducerea iPhone-ului

Aceasta este cea mai mare schimbare făcută de Apple de la introducerea iPhone-ului

Aceasta este cea mai mare schimbare făcută de Apple de la introducerea iPhone-ului
de O.P.    |    11 Iun 2013   •   12:41

Apple a prezentat, la conferinţa WWDC 2013 (Apple's Worldwide Developer), noua generaţie a sistemului de operare pentru iPhone, iOS 7, pe care directorul general al companiei, Tim Cook, a caracterizat-o drept ”cea mai mare schimbare pentru iOS de la introducerea iPhone-ului”.

Noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone şi iPad aduce schimbări şi la nivelul înfăţişării, oferind un design mai neted şi cu mai multe culori, scrie site-ul mashable.com.

Dotările noului iOS 7:

Control Center (centrul de control)
Control Center este o funcţie nouă pentru iOS. Este o zonă ce poate fi activată în cadrul oricărei aplicaţii care presupune control asupra Wi-Fi, a luminozităţii şi a altor setări frecvent accesate.

Multitasking
iOs 7 va aduce un sistem mai bun de realizare a mai multor sarcini simultan şi o mai bună procesare în background pentru toate aplicaţiile. Va monitoriza aplicaţiile folosite frecvent pentru a determina care dintre acestea au nevoie de îmbunătăţirea sistemului multitasking. De exemplu, când aplicaţiile vor emite notificaţii, iPhone-ul va şti să le rezerve acelor aplicaţii procesare în background ca să funcţioneze mai repede şi intuitiv, scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: Apple tim cook
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close