Antena 3 CNN High Tech Amazon va lansa o bibliotecă electronică pentru utilizatorii de Kindle din Europa

Amazon va lansa o bibliotecă electronică pentru utilizatorii de Kindle din Europa

Amazon va lansa o bibliotecă electronică pentru utilizatorii de Kindle din Europa
Sursa foto: Foto: pocket-lint.com
de N.B.    |    12 Oct 2012   •   14:55

Amazon va lansa luna aceasta, în Marea Britanie, Franţa şi Germania, o bibliotecă de unde utilizatorii de tablete Kindle vor putea să împrumute cărţi în format electronic, relatează AFP.

Retailerul american, cel mai mare retailer online din lume, a anunţat joi că va continua iniţiativa lansată în 2011 în Statele Unite în Europa, oferind pentru împrumut peste 200.000 de cărţi electronice.

"Între cele peste 200.000 de cărţi electronice disponibile în biblioteca Amazon se regăsesc mii de titluri în limbile franceză, germană şi engleză, dar şi cele şapte volume ale seriei «Harry Potter», în engleză, franceză, italiană, germană şi spaniolă", potrivit anunţului Amazon.

Serviciul de împrumutare a cărţilor electronice poartă numele "Prime". Abonaţii la biblioteca Amazon pot împrumuta gratuit un titlu pe lună, fără a li se impune o limită a duratei de returnare a respectivei cărţi. Totodată, autorii cărţilor din biblioteca Amazon vor primi în fiecare lună o sumă de bani de la retailerul online.

Sistemul acesta de împrumut funcţionează deja din noiembrie 2011 în Statele Unite ale Americii şi autorii cărţilor din catalogul bibliotecii Amazon primeau, în luna septembrie, de la retailerul online o sumă de 2,29 dolari la fiecare împrumut.

×
Subiecte în articol: Amazon imprumut
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close