Antena 3 CNN High Tech Aplicaţia care te ajută să scapi de amenzile pentru parcare neregulementară. E cât se poate de real

Aplicaţia care te ajută să scapi de amenzile pentru parcare neregulementară. E cât se poate de real

Aplicaţia care te ajută să scapi de amenzile pentru parcare neregulementară. E cât se poate de real
de O.P.    |    21 Feb 2014   •   12:58

Nimănui nu-i place să primească o amendă pentru parcare neregulamentară, însă puţini sunt cei care investesc timp şi energie pentru a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru a evita, astfel, plata penalităţii financiare.

Compania Apple vine în ajutorul acestora, oferind o aplicaţie care va "lupta" pentru cei care se simt nedreptăţiţi atunci când sunt amendaţi pentru parcare neregulamentară, scrie CNN.

Noua aplicaţie pentru telefoanele iPhone - denumită "Fixed" - urmează să fie lansată săptămâna viitoare şi are ca principal obiectiv contestarea amenzilor.

Cum va face asta?

Utilizatorii care se află în astfel de situaţii, sunt rugaţi să facă o fotografie a amenzii scrise şi să introducă codul acesteia. Apoi, au la dispoziţie un meniu, din care pot alege motivele care stau la baza solicitării de invalidare a amenzii, iar după ce aplicaţie le oferă un procentaj al şanselor de reuşită, ei sunt rugaţi să ofere probe justificative suplimentare, cum ar fi alte fotografii de la locul incidentului.

 

×
Subiecte în articol: aplicatii
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close