Antena 3 CNN High Tech Apple a lansat Mac App Store, un magazin cu peste 1.000 de aplicaţii

Apple a lansat Mac App Store, un magazin cu peste 1.000 de aplicaţii

Apple a lansat Mac App Store, un magazin cu peste 1.000 de aplicaţii
Sursa foto: Foto: Apple
06 Ian 2011   •   20:25

Apple a lansat un magazin de aplicaţii pentru cei care folosesc Mac, cu peste 1.000 de aplicaţii ce pot fi descărcate atât gratuit cât şi cu bani.

Mac App Store este de fapt versiunea desktop a aceleiaşi experienţe de care utilizatorii iOS s-au bucurat de mai mulţi ani. Mai precis, oferă o listă de aplicaţii pe categorii, care sunt uşor de găsit, cumpărat şi instalat, relatează Mashable.com.

După un click pe aplicaţie şi introducerea parolei iTunes (aceeaşi folosită şi în cazul iPod sau iPhone), utilizatorul îşi poate folosi aplicaţia de îndată ce o instalează.

Magazinul permite răsfoirea noilor aplicaţii, a celor favorite sau a celor mai importante, pentru ca utilizatorul să le poată descoperi pe cele mai bune sau potrivite nevoilor sale.

Aplicaţiile includ unele din educaţie, jocuri, grafică şi design, utilităţi, productivitate, etc. iPhoto, iMovie şi GarageBand pot fi achiziţionate cu 14 dolari fiecare.

Magazinul poate fi vizitat fie prin instalarea celui mai recent Mac OS X (versus 10.6.6) sau prin accesarea apple.com/mac/app-store. Dezvoltatorii interesaţi de crearea unor noi aplicaţii pentru Mac App Store pot intra pe developer.apple.com/programs/mac for more info.

×
Subiecte în articol: aplicatii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close