Antena 3 CNN High Tech Apple anunţă lansarea noii game de notebook-uri

Apple anunţă lansarea noii game de notebook-uri

Apple anunţă lansarea noii game de notebook-uri
09 Oct 2008   •   21:27

Compania Apple a anunţat o conferinţă de presă ce va avea loc marţi, 14 octombrie, şi în cadrul căreia va prezenta o nouă gamă de notebook-uri. Dacă până acum acesta era doar un zvon, Apple a confirmat joi trimiţând invitaţii mass media la evenimentul care va avea loc la San Francisco, anunţă Engadget.com.
În presa de specialitate se vehiculează informaţia că Apple va lansa, cu această ocazie, MacBook-uri cu preţuri ce vor porni de la 800 de dolari. Dar, cum mai este foarte puţin până marţi, putem doar să aşteptăm pentru a vedea ce va scoate Apple din mânecă de această dată.
În luna august au apărut primele speculaţii în privinţa viitoarei generaţii MacBook, şi chiar imagini. Fotografiile preluate la acea vreme de la Cupertino fans, din cadrul Apple Owner, prezentau noul dispozitiv "în haine noi", cu carcasă de aluminiu adică, schimbare care se zvonea de ceva vreme că ar putea avea loc.
În fotografia de mai jos (care arată locul în care se va afla ecranul) apare şi logo-ul MacBook, scris cu litere de-o şchioapă, care ar putea sugera faptul că în imagini nu este vreo copie a MacBook Pro. Dar, deocamdată, acestea sunt doar presupuneri, nu există informaţii sigure în privinţa felului în care va arăta viitorul MacBook.

Sursa foto: Engadget.com, Electricpig.co.uk
Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close