Antena 3 High Tech China: iPhone 5 s-a vândut în două milioane de exemplare în doar trei zile de la lansare

China: iPhone 5 s-a vândut în două milioane de exemplare în doar trei zile de la lansare

de N.B.    |    18 Dec 2012   •   14:06
China: iPhone 5 s-a vândut în două milioane de exemplare în doar trei zile de la lansare

Apple a anunţat, luni, că a vândut peste două milioane de telefoane iPhone 5 în China, la mai puţin de trei zile de lansarea dispozitivului pe piaţa asiatică, informează Boston.com.

iPhone 5, cel mai nou telefon creat de compania din Cupertino a ajuns în China la mai mult de două luni de la lansarea oficială de pe 21 septembrie. Atunci, smartphone-ul a fost introdus pe piaţele din Statele Unite, Germania, Franţa, Japonia şi alte cinci ţări, şi a vândut peste 5 milioane de exemplare în primele trei zile.

Cifra a fost un record în ceea ce priveşte vânzările unui nou telefon din portofoliul Apple, dar a depăşit cu greu cifrele stabilite anterior de iPhone 4S.

În ciuda succesului pe care l-a înregistrat produsul emblematic al companiei, Apple trece printr-o perioadă nefastă pe bursă, acţiunile scăzând cu aproape 26 de procente în ultimele luni, evidenţă a neîncrederii pe care o au investitorii în evoluţia noului iPhone 5 pe piaţă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close