Antena 3 High Tech Cum decide Facebook ce conţinut să şteargă şi ce utilizatori să blocheze 

Cum decide Facebook ce conţinut să şteargă şi ce utilizatori să blocheze 

24 Apr 2018   •   13:51
Cum decide Facebook ce conţinut să şteargă şi ce utilizatori să blocheze  Foto: pixabay.com

Facebook a făcut publice regulile interne pe care compania le are pentru respectarea acestor standarde. 

De asemenea, reţeaua socială lansează posibilitatea ca utilizatorii să conteste deciziile luate cu privire la unele mesaje şi să solicite o reevaluare, atunci când consideră că a fost făcută o greşeală. 

Iată cum funcţionează procesul: 

Dacă o fotografie, videoclip sau postare a fost eliminată pentru încălcarea standardelor comunitare, utilizatorului i se oferă opţiunea "Solicitare recenzie" 

Contestaţiile sunt revizuite de către echipa de operaţiuni de comunitate, în decurs de 24 de ore 
Dacă a fost făcută o greşeală, conţinutul va fi restabilit şi persoana care a contestat decizia iniţială va primi o notificare, potrivit adevarul.ro.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close