Antena 3 High Tech Facebook a fost blocat în toată ţara! Motivul este incredibil

Facebook a fost blocat în toată ţara! Motivul este incredibil

28 Mai 2016   •   13:55
Facebook a fost blocat în toată ţara! Motivul este incredibil
Sursa foto: foto: pixabay.com

Reţeaua de socializare Facebook nu a fost disponibilă în Vietnam. Acest lucru nu a fost un banal accident sau o coincidenţă, potrivit Noobz.ro.

Totul s-a întâmplat în perioada petrecută de preşedintele Statelor Unite ale Americii în Vietnam.

Datele furnizate de Access Now, care "luptă cu închiderea internetului în întreaga lume", sugerează că Vietnam a tăiat accesul la Facebook tuturor utilizatorilor în timpul vizitei lui Barack Obama.

Access Now spune, de asemenea, că nu este pentru prima dată când Facebook a fost o unealtă guvernamentală, pentru că a mai fost închis în China şi Irak, ba chiar şi în India. În plus, faptul că Facebook nu a funcţionat în timpul vizitei lui Barack Obama în Vietnam, este potrivit organizaţiei un motiv în plus să credem că nu a fost un accident.

Iar dacă vizita lui Obama a fost într-adevăr motivul pentru care Facebook a căzut în Vietnam, atunci se explică gluma făcută de Bourdain în tweet-ul său în care nu menţionează nicio secundă despre preşedinte: "Scăunel de plastic, fidea ieftină, dar delicioasă, bere rece Hanoi."

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close