Antena 3 CNN High Tech Facebook se schimbă, din nou: Timeline la profilul utilizatorului

Facebook se schimbă, din nou: Timeline la profilul utilizatorului

Facebook se schimbă, din nou: Timeline la profilul utilizatorului
Sursa foto: Foto: Pcworld.com
23 Sep 2011   •   09:59

Facebook a anunțat noi schimbări ale site-ului de socializare, la conferința f8 din San Francisco, probabil ca un răspuns la concurența reprezentată acum de Google+.

Printre aceste schimbări, care au început deja să-și facă simțită prezența în această săptămână, se numără un nou design, un buton Subscribe, butonul de Like va fi însoțit de altele noi, iar contactele pot fi aranjate in liste mai elaborate.

Cea mai mare schimbare este, probabil, cea operată la profilele utilizatorilor, care vor avea timeline-uri, așa cum se întâmplă în cazul fluxului de știri (news feed) de pe wall-ul principal, pentru că, așa cum a spus Mark Zukerberg, lucrurile interesante ale utilizatorului se pierd rapid, după postare.

Iar cei de la Facebook s-au gândit că ar trebui să introducă acest timeline pentru a rezolva problema. Totuși, există și o veste bună pentru cei care nu agreează această schimbare – fiecare utilizator poate alege ce consideră important pentru wall-ul personal, ce fotografii, update-uri sau link-uri, iar Facebook susține că le va respecta opțiunea.

 


×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close