Antena 3 CNN High Tech Fenomenul incredibil de pe Facebook, care l-a surprins până și pe Zuckerberg. „Ceva foarte interesant se întâmplă chiar acum”

Fenomenul incredibil de pe Facebook, care l-a surprins până și pe Zuckerberg. „Ceva foarte interesant se întâmplă chiar acum”

Fenomenul incredibil de pe Facebook, care l-a surprins până și pe Zuckerberg. „Ceva foarte interesant se întâmplă chiar acum”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Mark Zuckerberg
de S.T.    |    16 Mar 2016   •   11:52

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, și-a arătat surprinderea față de un fenomen care se întâmplă chiar în aceste zile pe celebra rețea de socializare.

„Ceva foarte interesant se întâmplă chiar acum în India și Pakistan. Săptămâna trecută a început ICC World Twenty20 2016, cel mai mare turneu de cricket al anului. Este primul turneu găzduit de India.

Fanii din toată lumea intră pe facebook.com/profilepicframes și folosesc ramele de profil pentru a-și arăta susținterea pentru echipa favorită. Dar fanii din India și Pakistan fac ceva diferit. Sute de mii de fani indieni ai cricket-ului își pun rama cu Pakistan la fotografia de profil. De cealaltă parte, fanii pakistanezi fac același lucru, arătându-și susținerea pentru India. Folosesc hashtag-ul #‎ProfilesForPeace.

Când am gândit aceste rame pentru pozele de profil, am vrut doar să ajutăm oamenii să-și susțină propriile echipe favorite. Dar povestea aceasta arată că pe măsură ce suntem mai conectați, realizăm că ceea ce ne unește este mai important decât ceea ce ne dezbină”, a scris Mark Zuckerber pe contul lui de Facebook.

 

Something pretty interesting is happening in India and Pakistan on Facebook right now. Last week marked the beginning...

Posted by Mark Zuckerberg on 16 Martie 2016

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close