Antena 3 CNN High Tech Fetele de la Pussy Riot au fost răzbunate. Ce s-a întâmplat cu tribunalul care le-a condamnat

Fetele de la Pussy Riot au fost răzbunate. Ce s-a întâmplat cu tribunalul care le-a condamnat

Fetele de la Pussy Riot au fost răzbunate. Ce s-a întâmplat cu tribunalul care le-a condamnat
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Aug 2012   •   12:54
Site-ul tribunalului Hamovniceski care le-a condamnat la doi ani de închisoare pe cele trei membre ale grupului Pussy Riot a fost victima unui atac cibernetic marţi, timp de câteva ore, informează AFP.

O înregistrare video provocatoare a cântăreţului homosexual bulgar Azis, imagini care luau în derâdere sistemul judiciar rus precum şi o nouă piesă a grupului Pussy Riot, intitulată "Putin lights up the fires", erau vizibile marţi dimineaţă pe site-ul instituţiei

Sloganuri ca "Practica judiciară - nu poate fi mai rea" şi "Banda de hoţi a lui Putin jefuieşte ţara! Treziţi-vă, tovarăşi!", puteau fi văzute, de asemenea, pe prima pagină a site-ului tribunalului.

În plus, a fost vizibil şi un număr de telefon, alături de cuvintele: "Întrebaţi-l pe Jenia (diminutiv de la prenumele rusesc Evgheni)".

Bărbatul care a răspuns la acest număr s-a prezentat ca fiind bloggerul Evgheni Volnov. El a afirmat că nu ştie cine este în spatele acestui atac informatic şi a sugerat că autorii acestuia vor să îşi arate susţinerea faţă de cele trei tinere din cadrul grupului Pussy Riot.

"Reacţia hackerilor este de înţeles", a declarat bloggerul pentru AFP.

×
Subiecte în articol: atac cibernetic tribuna Vladimir Putin
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close