Antena 3 CNN High Tech HTC Wildfire, disponibil de miercuri şi în România prin Vodafone (FOTO)

HTC Wildfire, disponibil de miercuri şi în România prin Vodafone (FOTO)

HTC Wildfire, disponibil de miercuri şi în România prin Vodafone (FOTO)
28 Iul 2010   •   16:22

HTC Wildfire, un nou telefon Android bazat pe HTC Sense, este disponibil de miercuri şi în România prin Vodafone, de la 59 Euro (TVA inclus), cu abonamentul Vodafone Complet 800 şi Internet pe mobil 500 MB, şi la 0 Euro, împreună cu Vodafone Complet 2000 şi Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe 2 ani.

HTC Wildfire utilizează sistemul Android 2.1, are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,2 inch WCDMA, procesor de 528 MHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1300 mAh, memorie 512 MB ROM, RAM 384 MB şi GPS integrat.

HTC Wildfire este dedicat utilizatorilor care îşi doresc să socializeze prin intermediul celor mai populare platforme ? FaceBook, Twitter şi Flickr. Aplicatia HTC Friend Stream centralizează conţinutul publicat pe reţelele sociale într-un singur flux de actualizări, care poate fi astfel urmărit într-un singur ecran.

htc_wildfire_brown_front_per_gallery20100507_400

Telefonul oferă suport Flash pentru clipurile video disponibile online, permite redimensionarea paginii prin atingerea ecranului şi roteşte automat imaginea din modul portret în modul landscape.

Pentru clienţii de business, noul HTC Wildfire oferă sincronizarea email-ului şi a agendei, care se fac prin suportul integrat pentru Microsoft Exchange.

Funcţia HTC Caller ID este o altă funcţie oferită de acest telefon. Astfel, în momentul primirii unui apel, în afara numelui şi a numărului de telefon al apelantului se afişează şi date precum statusul pe FaceBook sau data de naştere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close