Antena 3 High Tech Interdicţie la Twitter, Facebook şi MySpace pentru puşcaşii marini

Interdicţie la Twitter, Facebook şi MySpace pentru puşcaşii marini

04 Aug 2009   •   18:15
Interdicţie la Twitter, Facebook şi MySpace pentru puşcaşii marini
Sursa foto: puscasi

Puşcaşii marini din SUA nu mai au voie să acceseze site-uri de socializare precum Twitter, MySpace sau Facebook. Decizia a fost luată de reprezentanţii Departamentului american al Apărării , informează Wired.com.

Interdicţia a fost emisă pe data de 3 august şi va dura un an. "Reţelele de socializare oferă adversarilor informaţii care nu ar trebui furnizate şi permit scurgeri de informaţii care compromit securitatea operaţională", se menţionează în documentul oficial al Departamentului Apărării.

În ciuda interdicţiei, o mare parte dintre oficialii Pentagonului utilizează aceste site-uri. Şeful Statului Major are 4.000 de followeri pe Twitter, iar Departamentul Apărării urmează să lanseze un site care va include mai multe instrumente socializare.

La sfârşitul lunii iunie, armata americană a anunţat lansarea contului său oficial pe Facebook, precum şi deschiderea unui birou pentru "mijloacele de informare socială" pe Internet.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Facebook Twitter site de socializare
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close