Invenţie INEDITĂ.. tatuajele NOKIA! Te gâdilă când sună, răspunzi când te scarpini

de L.D.    |    20 Mar 2012   •   21:11
Invenţie INEDITĂ.. tatuajele NOKIA! Te gâdilă când sună, răspunzi când te scarpini foto: itplay.ro
Nokia vrea să introducă pe piaţă o nouă tehnologie care va duce utilizarea telefonului mai aproape de pielea posesorului său.... la propriu.

Producătorul finlandez, proaspăt relocat de la Jucu, a inventat o tehnologie, care constă în conectarea telefonului şi a posesorului acestuia prin intermediul unor tatuaje magnetice, care vor rezona la diferite evenimente: apel telefonic, SMS, email, baterie descărcată, producând o senzaţie de mâncărime acolo unde este aplicat tatuajul. Pentru a nu se abate prea mult de la reacţia naturală în cazul unei mâncărimi de piele, anularea alertei se va produce simplu: prin scărpinarea zonei respective.

Tatuajul va fi introdus sub piele printr-o mică intervenţie chirurgicală, activarea dispozitivului urmând a fi făcută doar după vindecarea completă a inciziei.

Există de asemenea o metodă mai puţin invazivă pentru persoanele sensibile, dar mai puţin fiabilă.

Invenţia va utiliza pentru tatuaje cerneală demagnetizată, forma şi culorile urmând a fi alese de către client. Când pielea este complet vindecată, cerneala este adusă în parametrii tehnici prin utilizarea unor magneţi permanenţi, precizează Jurnalul Naţional.

ExitPOLL
x close