Antena 3 CNN High Tech Invenţie INEDITĂ.. tatuajele NOKIA! Te gâdilă când sună, răspunzi când te scarpini

Invenţie INEDITĂ.. tatuajele NOKIA! Te gâdilă când sună, răspunzi când te scarpini

Invenţie INEDITĂ.. tatuajele NOKIA! Te gâdilă când sună, răspunzi când te scarpini
Sursa foto: foto: itplay.ro
20 Mar 2012   •   21:11

Nokia vrea să introducă pe piaţă o nouă tehnologie care va duce utilizarea telefonului mai aproape de pielea posesorului său.... la propriu.

Producătorul finlandez, proaspăt relocat de la Jucu, a inventat o tehnologie, care constă în conectarea telefonului şi a posesorului acestuia prin intermediul unor tatuaje magnetice, care vor rezona la diferite evenimente: apel telefonic, SMS, email, baterie descărcată, producând o senzaţie de mâncărime acolo unde este aplicat tatuajul. Pentru a nu se abate prea mult de la reacţia naturală în cazul unei mâncărimi de piele, anularea alertei se va produce simplu: prin scărpinarea zonei respective.

Tatuajul va fi introdus sub piele printr-o mică intervenţie chirurgicală, activarea dispozitivului urmând a fi făcută doar după vindecarea completă a inciziei.

Există de asemenea o metodă mai puţin invazivă pentru persoanele sensibile, dar mai puţin fiabilă.

Invenţia va utiliza pentru tatuaje cerneală demagnetizată, forma şi culorile urmând a fi alese de către client. Când pielea este complet vindecată, cerneala este adusă în parametrii tehnici prin utilizarea unor magneţi permanenţi, precizează Jurnalul Naţional.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close