Antena 3 CNN High Tech iPad Mini a fost lansat deja în China, varianta copiată

iPad Mini a fost lansat deja în China, varianta copiată

iPad Mini a fost lansat deja în China, varianta copiată
Sursa foto: Foto: gizchina.com
de N.B.    |    08 Oct 2012   •   15:14

iPad Mini este al doilea dispozitiv pe care Apple plănuieşte să îl lanseze toamna aceasta, un gadget aproape la fel de anticipat şi aşteptat ca iPhone 5. Asemenea noului telefon de la Apple, chinezii nu au aşteptat ca acesta să apară pe piaţă pentru a lansa propria copie.

Falsificatorii chinezi au pus pe piaţă o tabletă care prezintă toate caracteristicile noii tablete de 7,85 inch de la Apple. Mai mult, producătorii chinezi au mers mai departe pe varianta tabletă-telefon, i-au micşorat un pic display-ul, conectivitate 3G şi două slot-uri pentru cartele SIM (o caracteristică ce nu va fi prezentă, cel mai probabil, pe noua tabletă Apple).

Conform GizChina, noua tabletă este foarte similară noului iPad Mini, văzut până acum numai prin prisma "scurgerilor" de informaţii din interior şi a zvonurilor. Este albă pe faţă, are un spate argintiu, camere video pe ambele părţi, dar oferă, în plus faţă de dispozitivul Apple, opţiunea de a da şi a primi telefoane.

Tableta funcţionează cu sistemul Android 2.3.6 Gingerbread şi este dotată cu un chip Mediatek MT6575, foarte similar celui care este prezent pe prima generaţie de iPad.

×
Subiecte în articol: China
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close