Antena 3 CNN High Tech Magazinul Apple din Beijing, atacat cu ouă după întârzierea lansării iPhone 4S

Magazinul Apple din Beijing, atacat cu ouă după întârzierea lansării iPhone 4S

Magazinul Apple din Beijing, atacat cu ouă după întârzierea lansării iPhone 4S
Sursa foto: Foto: gizmodo.com
de N.B.    |    13 Ian 2012   •   10:12

Zeci de clienţi supăraţi şi speculanţi au început să arunce cu ouă în magazinul Apple din Beijing, după ce conducerea reprezentanţei a decis să nu deschidă din cauza mulţimii adunate pentru a participa la lansarea iPhone 4S, relatează Associated Press.

Apple a reacţionat prin amânarea lansării mult-aşteptatului telefon, informând că acesta va fi vândut pe Internet şi prin intermediul companiilor de telefonie mobilă din China.

Fanii dispozitivelor Apple, precum şi oamenii angajaţi de speculanţi să cumpere iPhone-uri care să fie revândute, au aşteptat toată noaptea într-o coadă organizată în faţa magazinului Apple, însă, când au văzut că angajaţii nu deschid dimineaţa au început să vocifereze şi să arunce cu ouă.

Conducerea magazinului a decis să informeze că stocul de iPhone 4S a fos epuizat. Poliţia a sosit la faţa locului şi a dispersat mulţimea.

Produsele Apple sunt extrem de populare în China, care este cea mai importantă piaţă pentru compania din Cupertino, California, iar lansările produselor noi produc busculade la magazinele oficiale.

Introducerea gadgeturilor Apple pe alte pieţe înainte de lansarea din China a dat naştere unei "pieţe gri", unde speculanţii vând la suprapreţ produse Apple, aduse din Hong Kong sau alte pieţe.

 

×
Subiecte în articol: China Beijing
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close