Antena 3 CNN High Tech Meta a lansat o pagină de Facebook a companiei în limba română: "Bună ziua, România"

Meta a lansat o pagină de Facebook a companiei în limba română: "Bună ziua, România"

Compania Meta își propune să lanseze un dialog cu societatea din România. Activitățile se vor desfășura prin intermediul paginii locale de Facebook a companiei, în limba română.

Meta a lansat o pagină de Facebook a companiei în limba română: "Bună ziua, România"
Sursa foto: Facebook/ Meta Romania
de Mia Lungu    |    18 Noi 2022   •   09:31

Compania Meta a lansat nou canal de comunicare ce va servi drept platformă comună de comunicare pentru programele și inițiativele companiei în România.

"Bună ziua, România,

Mulți dintre voi ne cunoașteți foarte bine, utilizați Facebook și alte instrumente de social media care vă permit să vă dezvoltați pasiunile, să vă gestionați afacerea sau, pur și simplu, să țineți legătura cu cei dragi, în fiecare zi.

Astăzi facem încă un pas în direcția voastră. Lansăm o pagină de Facebook a Meta în România, pentru a fi mai aproape de utilizatori și de comunitate. Scopul nostru este să promovăm proiecte valoroase și inițiative locale, să susținem organizațiile non-profit și să ne implicăm activ în dezbaterile locale.

Planificăm o serie de programe publice în care vom discuta cu organizațiile locale despre viitorul și provocările lumii digitale. Suntem deschiși la conversații inspirate despre oportunitățile pe care noile tehnologii le aduc oamenilor și companiilor.", este mesajul publicat pe pagina de Facebook Meta România.

×
Subiecte în articol: Meta Facebook România
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close