Antena 3 CNN High Tech Motivul pentru care routerul trebuie schimbat o dată la trei ani

Motivul pentru care routerul trebuie schimbat o dată la trei ani

Specialiștii recomandă că routerul trebuie schimbat o dată la trei ani. În cazul în care dispozitivul este învechit, viteza internetului va fi îngreunată, iar conexiunea va întâmpina întreruperi.

Motivul pentru care routerul trebuie schimbat o dată la trei ani
de Georgiana Adam    |    29 Sep 2022   •   23:00

Explicația este destul de simplă și constă în faptul că viteza contractată este departe de cea pe care o primești, iar la bază stă tehnologia implementată în router, potrivit playtech.ro

De asemenea, dacă internetul ți se deconectează frecvent sau întâmpini întreruperi în vizionarea videoclipurilor online ori a videoconferințelor în cazul celor care lucrează de acasă, cel mai bine ar fi să apelezi la furnizorul tău de internet fix, pentru ca acesta să reconfigureze canalele routerului sau să actualizeze firmware-ul.

În cazul în care chiar și după ce aceste modificări sunt implementate și continui să te confrunți cu aceleași probleme, soluția care rezolvă problema ta constă în schimbarea routerului cu un model mai nou care este capabil să redea o viteză mai mare la internet, cum ar fi routerul cu tehnologia Wi-Fi 6.

×
Subiecte în articol: router internet
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close