Antena 3 CNN High Tech O reţea socială românească vrea să înlocuiască Facebook. Și va avea buton de dislike

O reţea socială românească vrea să înlocuiască Facebook. Și va avea buton de dislike

O reţea socială românească vrea să înlocuiască Facebook. Și va avea buton de dislike
08 Noi 2015   •   13:57

 Facebook nu a dus lipsă, în cei 11 ani de existenţă, de rivali. Destiny, din Timişoara, se poate să fie cel mai nou şi se vrea mai mult decât o simplă reţea socială.

Eduard Totok şi Roxana Nistor sunt cei doi tineri din Timişoara care au creat Destiny şi ei cred că tot ce ai nevoie pe internet poate fi reunit într-un singur loc. „Am observat că lumea nu e mulţumită în momentul de faţă de ce are la dispoziţie pentru a învăţa, pentru a evolua, în general. Diferenţa între Facebook, Google sau Twitter este că avem reţeaua socială introdusă în sistemul respectiv, dar le şi combinăm într-o megareţea globală, în care ai acces la toate informaţiile din fiecare ţară din domeniul în care te interesează”, a explicat pentru Digi24 Eduard Totok.

În prezent, echipa are aproape 30 de persoane, atât în România, Craiova, Cluj, Sibiu sau Lugoj, dar şi în Germania. Acolo se realizează grafica ce va permite platformei să fie folosită şi ca suport didactic. Când va fi gata, vor fi disponibile informaţii din circa 80 de domenii, de la turism la fotografie sau gătit, iar când te înregistrezi, poţi selecta doar trei dintre ele ca să poţi lăsa şi comentarii. Asta deoarece Destiny se doreşte a fi şi forum. Aici va exista şi buton dislike, scrie adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Facebook retea de socializare
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close