Antena 3 CNN High Tech Omul de care Mark Zuckerberg se teme. "Facebook-ul va deveni istorie în faţa ei"

Omul de care Mark Zuckerberg se teme. "Facebook-ul va deveni istorie în faţa ei"

Omul de care Mark Zuckerberg se teme. "Facebook-ul va deveni istorie în faţa ei"
Sursa foto: Foto: USA Today
de O.P.    |    15 Mar 2012   •   11:22

Se pare că Google + nu a fost rivalul de care Facebook trebuia să se teamă. O idee timidă promovată de un tânăr şi mai timid pare să îi ia faţa celebrei reţele de socializare.

Ben Silbermann a povestit într-un interviu recent cum a fost şcolit de cei de la Google, iar apoi a pornit singur pe o cale în căutarea succesului. Pinterest, reţeaua la care Ben este co-fondator, a prins foarte bine la public.

"Când eram mic îmi plăcea să colecţionez tot felul de lucruri. Iar colecţiile mele spuneau totul despre mine". Pinterest a fost creată tocmai în această idee: ca oamenii să poată colecţiona online.

În prezent Pinterest are 20 de milioane de utilizatori, cu toate că echipa din spatele ecranelor care lucrează pentru Pinterest este destul de mică: are numai 30 de angajaţi.

 
Cum funcţionează Pinterest?
 
Această reţea le permite utilizatorilor să adune colecţii ale lucrurilor care îi pasionează şi să le sorteze pe categorii.
 
Pe Pinterest nu îţi poţi face prieteni, aşa cum este în cazul Facebook, dar poţi urmări activitatea celor care au aceleaşi interese cu tine.
 
Aici poti găsi o multitudine de idei despre modul în care îţi poţi decora casa, sfaturi pentru nuntă, pentru bucătărie.


 

×
Subiecte în articol: Facebook retele de socializare
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close