x close

Pagina loteriei Euromillions, spartă de un grup de hackeri islamişti

de N.B.    |    29 Oct 2012   •   14:32
Pagina loteriei Euromillions, spartă de un grup de hackeri islamişti 414

Un grup de hackeri islamişti, intitulat Moroccan Ghosts (Fantomele Marocane), a atacat site-ul francez al loteriei Euromillions, transmiţând un mesaj prin care condamnau jocurile de noroc, pe care le-au numit "lucrări ale diavolului", informează Mediafax.

Site-ul francez al loteriei internaţionale Euromillions nu a mai fost disponibil de duminică dimineaţă şi este în curs de refacere, potrivit companiei Francaise des Jeux care gestionează derularea jocului în Franţa.
   
Şi alte pagini ale Francaise des Jeux au fost afectate, fără a fi însă compromise derularea jocurilor sau securitatea datelor personale ale clienţilor, potrivit companiei.

Hackerii au postat pe pagina de start a site-ului Euromillions un mesaj în care numeau vinul şi jocurile de noroc "o impuritate", printre "lucrările diavolului".
   
"Îndepărtaţi-vă cât mai puteţi. Diavolul nu vrea decât să semene ostilitate şi ură între voi, cu ajutorul vinului şi jocurilor de noroc şi să vă deturneze de la chemarea Domnului prin rugăciune. Aveţi deci de gând să vă opriţi?", se spunea în mesaj.

Loteria Euromillions, înfiinţată în 2004, este disponibilă în nouă ţări din Europa de Vest: Austria, Belgia, Marea Britanie, Elveţia, Franţa, Irlanda, Luxemburg, Portugalia şi Spania. Pentru următoarea extragere, de marţi, sunt în joc peste 100 de milioane de euro.

Citeşte mai multe despre:

loterie hackeri Islamisti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati