Antena 3 CNN High Tech Samsung dezvăluie o nouă gamă de tablete și ultrabook pentru Windows 8

Samsung dezvăluie o nouă gamă de tablete și ultrabook pentru Windows 8

Samsung dezvăluie o nouă gamă de tablete și ultrabook pentru Windows 8
Sursa foto: Foto: tabtimes.com
de N.B.    |    16 Oct 2012   •   11:55

Samsung continuă ofensiva lansărilor de produse înainte de perioada sărbătorilor de iarnă, una dintre cele mai bune pentru vânzările de electronice. Producătorul sud-coreean a dezvăluit o nouă gamă de produse care vor funcționa cu noul Windows 8, relatează CNet.

Printre produsele prezentate, Samsung a expus o serie de tablete Windows 8 care vor ajunge pe piață la sfârșitul lunii octombrie. Noua gamă de produse care funcționează cu sistemul de operare de la Microsoft include și o serie de ultrabook-uri, ce vor ajunge, de asemenea pe piață spre sfârșitul lunii.

Ca parte din strategia ”Smart PC”, sud-coreenii vor lansa pe piață un ultrabook cu ecran de 13 inchi, Series 5 Ultra Touch Windows 8. Pentru un preț pronind de la 809 de dolari, doritorii vor putea achiziționa un ultrabook cu procesor Core i3, ecran cu rezoluție 1366X768, 4 GB RAM, hard drive de 500 de GB, cu 24 de GB de ExpressCache (stocare rapidă SSD). Cu 50 de dolari în plus, configurația se poate îmbunătăți cu un procesor Core i5.

Tabletele Samsung cu Windows 8 vor avea un ecran de 11,6 inchi și vor porni de la prețul de 749 de dolari cu tastatură suplimentară sau 649, fără, pentru fostul Ativ Smart PC 500T, îmbunătățit cu noul sistem de operare și configurație nouă, și 1.199 de dolari pentru tableta 700T.

Nu s-a anunțat data exactă la care vor fi lansate noile produse, însă este foarte probabil ca acestea să iasă pe piață odată cu lansarea Windows 8, care este programat să fie lansat pe 26 octombrie.


×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close