Antena 3 CNN High Tech Samsung Galaxy S III a vândut 20 de milioane de exemplare în mai puţin de trei luni

Samsung Galaxy S III a vândut 20 de milioane de exemplare în mai puţin de trei luni

Samsung Galaxy S III a vândut 20 de milioane de exemplare în mai puţin de trei luni
Sursa foto: Foto: theandroidsoul.com
de N.B.    |    06 Sep 2012   •   18:11

Samsung Galaxy S III a ajuns la 20 de milioane de bucăţi vândute în mai puţin de trei luni de la lansare, anunţă reprezentanţii companiei sud-coreene, citaţi de Associated Press.

Samsung Electronics şi-a asigurat o parte din piaţa smartphone lansându-şi principalul produs al sectorului în luna mai, cu mai bine de trei luni înainte de mutările rivalilor de la Apple, Nokia, Motorola sau HTC.

Sud-coreenii susţin că vânzările înregistrate de Galaxy S III ajută Samsung să îşi păstreze primul loc pe piaţă, poziţie pe care o ocupă încă din 2011, când au depăşit Apple.

Implicată în procese referitoare la brevete tehnologice cu Apple în mai multe ţări, Samsung se află într-o situaţie delicată mai ales în Statele Unite, unde compania americană încearcă să obţină scoaterea de pe piaţă a produselor "copiate" de producătorul din Coreea de Sud.

Apple a înaintat justiţiei o listă de dispozitive care ar trebui interzise în urma deciziei favorabile pe care a primit-o în justiţie, Galaxy S III nu se afla, iniţial printre cele menţionate, dar Apple a modificat lista adăugând telefonul de succes al celor de la Samsung.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close