Antena 3 CNN High Tech Sora lui Mark Zuckerberg pleacă de la Facebook pentru a-şi face propria companie

Sora lui Mark Zuckerberg pleacă de la Facebook pentru a-şi face propria companie

Sora lui Mark Zuckerberg pleacă de la Facebook pentru a-şi face propria companie
Sursa foto: Foto: vator.tv
de N.B.    |    04 Aug 2011   •   20:51

Sora fondatorului Facebook Mark Zuckerberg, Randi, a anunţat că va renunţa la funcţia de director de marketing din cadrul companiei pentru a-şi lansa propriul proiect. Aceasta a negat orice fel de conflicte care ar fi obligat-o să renunţe la postul său din cadrul Facebook, informează Daily Tech.

Randi Zuckerberg este sora mai mare a lui Mark, ea a ocupat funcţia de director de marketing la Facebook timp de şase ani. În acestă perioadă ea a reuşit să convingă canalele media tradiţionale să integreze o componentă de socializare. Randi a participat la dezvoltarea mai multor proiecte realizate de Facebook în colaborare cu parteneri media.

Facebook Live, canalul de streaming video al reţelei de socializare este unul dintre cele mai importante proiecte realizate de Randi Zuckerberg.

Sora fondatorului Facebook plănuieşte să întemeieze o companie de "social media" care va elabora strategii de marketing bazat pe reţelele de socializare pentru companii media. Facebook va rămâne, însă, elementul central al proiectelor pe care le va dezvolta.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close