Antena 3 CNN High Tech Ce este Threads. Cum te înscrii în aplicaţie și ce poți face pe Threads

Ce este Threads. Cum te înscrii în aplicaţie și ce poți face pe Threads

Meta a lansat Threads în Uniunea Europeană. Cum te înscrii în aplicaţie și ce poți face pe Threads

Ce este Threads. Cum te înscrii în aplicaţie și ce poți face pe Threads
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2023   •   13:00

Aplicația de socializare Threads a fost lansată în Uniunea Europeană, la cinci luni după ce a fost lansată în alte părți ale lumii. Aceasta este un rival pentru X al lui Elon Musk, fostul Twitter.

Aplicația nu a putut fi folosită până acum în UE, care are reguli stricte în ceea ce privește datele și tehnologiile mari, transmite BBC.

Ce este Threads

Threads este noua aplicație lansată de Meta care concurează cu Twitter.

Meta speră că va stimula interesul pentru platformă, care a câștigat peste 100 de milioane de utilizatori în prima săptămână.

Un purtător de cuvânt al Meta a declarat că platforma a suferit "îmbunătățiri semnificative" de la lansarea sa în alte țări, în luna iulie. Lipsa unor caracteristici cheie, cum ar fi un site web și o funcție de căutare, a contribuit la diminuarea interesului inițial al utilizatorilor.

"Persoanele din UE pot alege să creeze un profil Threads care este conectat la contul lor de Instagram - ceea ce înseamnă că au parte de aceeași experiență ca toată lumea din întreaga lume - sau să folosească Threads fără profil", au declarat aceștia.

Cum te înscrii în Threads

După ce aplicația Threads este descărcată, utilizatorii sunt rugați să se autentifice cu datele lor de Instagram sau să-și creeze un cont dacă nu au deja unul.

La doar trei săptămâni de la lansare, Zuckerberg a declarat că Threads a pierdut jumătate din utilizatori.

Threads rămâne mai puțin popular decât X, fostul Twitter

Lansarea de noi caracteristici a ajutat-o să recupereze majoritatea acestora - dar Threads rămâne mai puțin popular decât X și are mult mai puțini utilizatori decât TikTok sau decât alte servicii Meta Instagram și Facebook.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close