Antena 3 High Tech Un iPhone apare într-o pictură de acum 350 de ani - FOTO

Un iPhone apare într-o pictură de acum 350 de ani - FOTO

27 Mai 2016   •   11:15
Un iPhone apare într-o pictură de acum 350 de ani - FOTO
Sursa foto: foto: pixabay.com

Tim Cook, directorul executiv al Apple, a paticipat la evenimentul Start-up Fest din Amsterdam, unde a povestit că a văzut într-o pictură un telefon iPhone.

Şeful Apple a participat la evenimentul Start-up Fest din Amsterdam. Acolo, fostul comisar european Neelie Kroes l-a întrebat pe şeful companiei americane când exact şi unde a fost inventat iPhone, potrivit go4it.ro.

„Ştii, am crezut că am ştiut acest lucru până seara trecută. Seara trecută Neelie m-a dus să văd câteva picturi de Rembrandt şi într-una dintre acestea am văzut ceva ce m-a şocat. Era un iPhone”, a glumit Cook.

Pictura la care se referă Cook nu este, de fapt, una realizată de Rembrandt. Este o piesă marca Pieter de Hooch numită „Un bărbat îi dă o scrisoare unei femei într-un salon”. Pictura a fost terminată în 1670.

În tablou se poate observa că scrisoarea arată ca un smartphone. Pictura poate fi admirată la Muzeul Rijksmuseum din Amsterdam.

Primul model iPhone a fost lansat în 2007, pe când Steve Jobs încă mai conducea Apple.

sursa: go4it.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close