Ziua în care lumea a rămas fără FACEBOOK! Site-ul de socializare nu a funcţionat timp de aproximativ o oră în România

de D.D.    |    07 Mar 2012   •   09:45
Ziua în care lumea a rămas fără FACEBOOK! Site-ul de socializare nu a funcţionat timp de aproximativ o oră în România Foto: telegraph.co.uk

Utilizatorii site-ului de socializare Facebook nu şi-au putut accesa conturile în această dimineaţă timp de aproxiamtiv o oră. În România, platforma a fost inaccesibilă între orele 9.00 şi 10.00 a.m. 

Mai multe site-uri specializate în domeniul internetului au anunţat că utilizatorii de pe întregul continent european nu pot accesa platforma de socializare.

Pagina Facebook nu s-a mai încarcat în browser. Serverele de DNS, cele care fac corespondenţa între numele site-urilor şi IP-urile serverelor pe care aceastea sunt găzduite, nu au mai pot stabili o conexiune cu serverele Facebook.

Facebook nu a putut fi accesat în această dimineaţă de utilizatorii din Franţa, Germania, Islanda, Italia, Olanda, Rusia, Spania, Marea Britanie şi România.

Se pare că au fost înregistrate probleme similare şi în Egipt, Africa de Sud, însă informaţia nu a fost confirmată.

Unii utilizatori de Twitter au informat în schimb că au reuşit sã acceseze site-ul Facebook prin intermediul telefonului mobil, informează Belfast Telegraph.

Mesajul care apărea în momentul în care se încerca accesarea Facebook-ului:


Intraţi la sectiunea "comentarii" a articolului şi scrieţi-ne ora de la care nu v-a funcţionat contul de Facebook
x close