Antena 3 CNN Horoscop 10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână crucială pentru zodiile de foc

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână crucială pentru zodiile de foc

O săptămână cu adevărat interesantă, se formează lună nouă, marți, în Taur, semn al banilor, așa încât, mai ales în prima parte a săptămânii trebuie să fim inventivi și chiar să ne reinventăm viața. O săptămână foarte specială, cu multe aspecte bune, dar această lună nouă în Taur ne invită să fim practici și să ne gândim la interesul nostru.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână crucială pentru zodiile de foc
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2021   •   10:15

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni, marți și miercuri până la ora prânzului, au toate motivele să fie determinați, să își atingă obiectivele, să facă bani, să fie practici, să își pună în valoare atuurile. Pentru joi și vineri, foarte multe discuții și poate chiar contracte pe care le gândesc, le discută și le analizează și se pregătesc să le semneze. În weekend, în familie, reoorganizare.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Primele trei zile ale săptămânii sunt foarte intense, mai ales pentru reorganizare în carieră. Toate lucrurile pe care vor să le facă depind de felul în care ei gândesc, convingerile, conceptele lor de viață. Nu se iau după nimeni, nu urmează alte modele, nu vor să satisfacă pe nimeni. Cu alte cuvinte, crezurile lor și ce spune conștiința lor, este cea pe care o urmează. Bani, joi și vineri, pe care îi discută și pe care îi pot obține. În weekend, drumuri.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Este o săptămână care aduce o lună nouă în Taur, ce îi ajută luni, marți și miercuri să analizeze cauzele foarte îndepărtate în trecut ale unor situații prezente, mai ales financiar, sau și sentimental. Își pot da seama de greșeli, de aceea există mari șanse, ca joi și vineri să existe o schimbare de atitudine în urma gândurilor și a concluziilor care sau sedimentat. În weekend sunt foarte practici și reușesc să se adune și să ia decizii importante pentru viața lor. 

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Este o lună nouă în Taur ce activează zona prietenilor sau a relațiilor binevoitoare, nu neapărat cu oameni apropiați, dar oameni care inspiră, care le oferă o mână de ajutor, un sfat bun. Au nevoie de această comunitate pe care să se sprijine și luna nouă de marți poate să le arate cine le sunt cu adevărat prietenii, sau care le este rolul lor în comunitatea în care ei există. Au planuri mari și pot face multe lucruri îmbinând utilul cu plăcutul, banii cu acțiunile sociale. Pentru joi și vineri, zile foarte spirituale, de analiză, de tras concluzii. În weekend sunt hotărâți să facă lucruri mari.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luna nouă de Taur de marți aduce și în cazul lor schimbări majore în carieră, sau în ceea ce ei numesc împlinire în viață, realizare în viață. Poate sunt planuri pe care le-au făcut de mai multă vreme și iau startul acum, sau aduc niște modificări substanțiale. Important este să își asume responsabilitățile, dar și rolul de lider, indiferent de ce spun ceilalți, să își urmeze propria cale pe care au descoperit-o/analizat-o până acum. Pentru joi și vineri, prietenii sunt cei care îi susțin. Au nevoie poate de sfaturi, de îndrumări, încurajări sau confirmări și le vor obține. În weekend, liniște, discreție, pentru a-și pune sufletul în ordine. 

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Este o lună nouă în Taur care aduce confirmarea unor planuri, a unor viziuni sau a unor consecințe pe care le-au anticipat și acum ele se probează. Au gândit bine și poate chiar au făcut niște acte bune. Pot veni în primele trei zile ale săptămânii niște confirmări, aprobări, avize/autorizații. Banii depind de aceste acte și aprobări pe care le primesc, dar și planuri și proiecte pe care și le pot face mai departe, cu încurajarea acestor avize bune pe care le au. Pentru joi și vineri, discuții și decizii constructive. La locul de muncă sau măsura profesionalismului lor. În weekend, cu prietenii.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Luna nouă în Taur din această săptămână care se formează marți, poate aduce bani, dar nu prin eforturile lor, ci prin colaborare și cooperare. E posibil ca partenerul de viață să aibă o realizare și e bine să îi oferiți sprijinul. Pot recupera niște bani, nu neapărat pe cale juridică, ci prin discuții, înțelegeri, negocieri pe care le fac. Pot valorifica niște bunuri materiale, moșteniri. Această lună nouă poate să aducă un spor pe altă cale decât profesională. Pentru joi și vineri, acte bune, dar și călătorii bune. Orice discuție se sfârșește cu o concluzie bună pentru ei. În weekend, lucrează.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Se bazează foarte mult pe relații și pe parteneriate, iar această lună nouă, de marți, poate consfimți un parteneriat de drum lung, foarte bun, din care toată lumea are de câștigat. Se pregătesc pentru aceste discuții din această săptămână, cu multe argumente și date. Trebuie să fie detașați, foarte practici și mai puțin visători. Nu trebuie să încânte pe nimeni. Sinceritatea este bine cântărită și obervată de cei din jur. Pentru joi și vineri, câștiguri sub diverse aspecte, nu neapărat financiare. Cineva își dă acceptul, primesc o aprobare, se deschide o poartă de colaborare. Drumuri în weekend.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Muncă luni, marți și miercuri. O muncă ce are un alt ritm. Poate fac o schimbare, aduc o inovație, au o viziune nouă, colaborează cu alte persoane. Sunt niște schimbări și mai ales prin implicarea lor, datorită faptului că ei nu mai lasă lucrurile din mână și fac foarte bine ce fac. E o schimbare de ritm, de dispoziție și de filozofie profesională. De aceea, joi și vineri continuă pe aceeași linie și câștigă o persoană de partea lor. Niște cadouri, atenții, în weekend.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Este un început de săptămână foarte bun și urmează inspirația. Sunt foarte creativi. Se pot gândi la schimbarea unor date în viața lor. La unii e vorba doar de planul sentimental și aici îndreaptă lucrurile. Alții, niște inovații, niște idei noi, foarte îndrăznețe, o activitate pe cont propriu ce ține de profesie. În tot cazul, viața lor cunoaște o schimbare de ritm care e benefică, nu neapărat financiar, ci în general pentru viața, ritmul și stilul lor de viață. Foarte bună relație cu copiii și niște realizări alături ei, sau se bucură pentru ei. Lucrează intens joi și vineri, iar  în weekend, programul va fi și în funcție de partenerul de viață.

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Relațiile de familie și cooperarea în familie este subliniată de această lună nouă în Taur, indiferent de ce și-au propus, că e vorba de casă sau de armonie. Au nevoie să atingă acest punct de inflexiune cu toți membrii familiei. Marți pot spune foarte multe lucruri pe care le-au adunat în ei, sunt foarte sinceri, tranșanți, își cer drepturile, își spun limitele. Lucrurile sunt armoniase joi și vineri. Informațiile și discuțiile se așează foarte bine, se pot relaxa puțin, dar lucrează în weekend și au și grijă de sănătatea lor și a celor din jur. 

10-16 mai, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Începutul de săptămână aduce planuri, proiecte și discuții. Poate chiar demersuri pentru un act oficial pe care vor să îl obțină și care e destul de important pentru o schimbare de direcție pe care o doresc. Se infomeaz, simt că au nevoie, descoperă asta, de niște date/informații. Unii se pot gândi chiar la niște cursuri. Pentru joi și vineri, discuții foarte bune în casă, armonie, înțelegere, sau poate chiar vindecare sufletească. În weekend, distracție și bunăvoie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close