Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 10 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt ingenioşi, iar Gemenii împăciuitori

Horoscop 10 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt ingenioşi, iar Gemenii împăciuitori

Horoscop 10 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Spiritul practic este subliniat astăzi, trebuie să avem ritm, viteză, să fim implicaţi şi să rezolvăm lucrurile. Este o zi un pic complicată pentru toată lumea, avem sentimentul că suntem fragili sau depindem prea mult de ceilalţi, dar lucrurile se rezolvă curând.

Horoscop 10 august 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt ingenioşi, iar Gemenii împăciuitori
de Georgiana Adam    |    10 Aug 2021   •   09:03

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci multă muncă astăzi, nu singuri ci ajutaţi. Trebuie să mobilizeze oamenii şi asta înseamnă să ştie să vorbească, dar să dea şi exemplul personal.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii trebuie să fie mai ingenioşi şi mai creativi. Să iasă din manuale şi să îndrăznească să rezolve lucrurile în propriul lor stil. 

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, nesiguranţă şi nelinişte. Atenţie şi la sănătate dar şi discuţii în casă şi tot felul de comentarii. Nu ştiu cum să împace pe toată lumea.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, drumuri obositoare, stau pe la ghişee sau au nevoie de nişte acte oficiale. Sunt destul de obositoare aceste demersuri. Dacă nu rezolve azi să lase şi pe săptămâna viitoare, pentru că sunt mai bune aspectele.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei probleme financiare, cheltuieli încă de la începutul zilei, din cauza altora cumva sau când trebuie să facă o cheltuială sunt forţaţi.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare iritări şi nelinişti, unele chiar au trac sau teamă fie de o situaţie, fie de o persoană. În tot cazul, e ceva important şi îşi găsesc curajul zilele următoare.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, atenţie la sănătate, nu prea sunt în chef. Sunt plictisite şi au sentimentul că sunt prea mult exploatate. Sau au făcut o promisiune şi nu prea au chef de ea.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, relaţiile amicale sunt afectate astăzi. Pot avea sentimentul că sunt exploataţi sau traşi pe sfoară. Oră că cineva nu face ce-a promis. Pot fi un pic dezamăgiţi, dar o să vadăă lucrurile în altă lumină mai târziu.   

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii trebuie să urmeze nişte sfaturi sau îndrumări, au chiar nişte avertizări, fie date de şefi fie date de nişte specialişti. Li se pune în vedere că dacă nu fac într-un anumit fel lucrurile nu ies bine, aşa că trebuie să asculte şi să se disciplineze.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii lucrează cu multe acte astăzi, profesionale. Poate aşteaptă o adeverinţă sau luptă pentru un act şi trebuie să fie insistenţi. 

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii sunt foarte atenţi la colaboratori sau parteneri. Poate că depind de serviciile cuiva sau vor să determine, să mobilizeze sau să inspire pe cineva să facă treaba. Abia spre seară însă lucrurile se îndreaptă.

Horoscop 10 august 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peştii pot avea o zi cu multe întâlniri sau o discuţie cu cineva foarte important pentru ei. Nu debutează foarte bine sau au teamă la început de zi, dar spre seară lucrurile se calmează şi e bine ca întîlnirea să aibă loc în partea a doua a zilei. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close